Zonnepanelen zakelijk

Maatschappelijk verantwoord ondernemen én kosten besparen

Offerte aanvragenBel mij terug

Sinds 2012

Verduurzamen en besparen

Voor elke organisatie is kostenbesparing van belang. Maatschappelijk verantwoord ondernemen en milieuvriendelijkheid zijn belangrijke thema’s. Het plaatsen van zonnepanelen op panden sluit hier bij aan.

Vrijblijvend advies

Ontdek hoe wij ook uw dak kunnen transformeren

Betrouwbaarheid

Bij Zonnehelden staan we voor de beste technische oplossingen, solide garantievoorwaarden, gunstige financieringsmogelijkheden, de hoogste energieopbrengst in kilowattuur (kWh), en het hoogste rendement op uw investering. Als u op zoek bent naar een gerenommeerde partner en interesse heeft in een vrijblijvend adviesgesprek, een snelle beoordeling, of een scherpe offerte, neem dan contact met ons op via 023-7430930 of vul ons contactformulier in.

Ruim 10 jaar ervaring

Zonnehelden heeft al meer dan een decennium ervaring in het realiseren van grootschalige zonne-installaties, zowel op schuine als platte bedrijfsdaken. Daarnaast assisteren we bedrijven bij het aanvragen van de SDE++ subsidie en bieden we mogelijke financieringsoplossingen. Profiteer van onze uitgebreide kennis en expertise!

Informatie aanvragen

Op maat gemaakte installaties

Zonnehelden ontwerpt precies de installatie die u nodig heeft en beheert het volledige proces, van ontwerp en planning tot montage en nazorg. We zijn bekend om onze snelle uitvoering dankzij onze projectmatige aanpak en hands-on mentaliteit. We werken samen met vooraanstaande fabrikanten, selecteren hoogwaardige materialen en zetten altijd kwaliteit en een snel rendement op uw investering voorop.

Wat verdien jij aan zakelijke zonnepanelen?

Bij het overwegen van de aanschaf van zonnepanelen voor ondernemingen zijn er vele aspecten te overwegen. Om die reden is het raadzaam om de expertise van Zonnehelden in te schakelen. Wij nemen alle aspecten voor onze rekening, variërend van technisch projectmanagement tot constructie en onderhoud.

Offerte aanvragen

Sluit ook aan bij Zonnehelden

Ontdek hoe u kunt bijdragen en besparen

Projecten

Bekijk welke organisaties u voorgingen, bekijk de projecten die opgeleverd zijn en maak kennis met de kracht van de zon. De impact van de aantal kWh’s aan opgewekte energie en CO2-besparing zijn enorm. De energietransitie is in volle gang en het enige dat u hoeft te doen is u aansluiten bij deze revolutie. Zonnehelden zorgt voor een geweldig zonnepanelen project, waarbij u geheel ontzorgd wordt. Uw dak is zoveel meer dan alleen een middel om mens en product droog te houden. Het is een potentiële duurzame energiecentrale!