Zonnepanelen zakelijk

Maatschappelijk verantwoord ondernemen én kosten besparen

Offerte aanvragenBel mij terug

Sinds 2012

Verduurzamen en besparen

Voor elke organisatie is kostenbesparing van belang. Maatschappelijk verantwoord ondernemen en milieuvriendelijkheid zijn belangrijke thema’s. Het plaatsen van zonnepanelen op panden sluit hier bij aan.

Vrijblijvend advies

Ontdek hoe wij ook uw dak kunnen transformeren

Betrouwbaarheid

Bij Zonnehelden staan we voor de beste technische oplossingen, solide garantievoorwaarden, gunstige financieringsmogelijkheden, de hoogste energieopbrengst in kilowattuur (kWh), en het hoogste rendement op uw investering. Als u op zoek bent naar een gerenommeerde partner en interesse heeft in een vrijblijvend adviesgesprek, een snelle beoordeling, of een scherpe offerte, neem dan contact met ons op via 023-7430930 of vul ons contactformulier in.

Ruim 10 jaar ervaring

Zonnehelden heeft al meer dan een decennium ervaring in het realiseren van grootschalige zonne-installaties, zowel op schuine als platte bedrijfsdaken. Daarnaast assisteren we bedrijven bij het aanvragen van de SDE++ subsidie en bieden we mogelijke financieringsoplossingen. Profiteer van onze uitgebreide kennis en expertise!

Informatie aanvragen

Op maat gemaakte installaties

Zonnehelden ontwerpt precies de installatie die u nodig heeft en beheert het volledige proces, van ontwerp en planning tot montage en nazorg. We zijn bekend om onze snelle uitvoering dankzij onze projectmatige aanpak en hands-on mentaliteit. We werken samen met vooraanstaande fabrikanten, selecteren hoogwaardige materialen en zetten altijd kwaliteit en een snel rendement op uw investering voorop.

Wat verdien jij aan zakelijke zonnepanelen?

Bij het overwegen van de aanschaf van zonnepanelen voor ondernemingen zijn er vele aspecten te overwegen. Om die reden is het raadzaam om de expertise van Zonnehelden in te schakelen. Wij nemen alle aspecten voor onze rekening, variërend van technisch projectmanagement tot constructie en onderhoud.

Offerte aanvragen

Daarom kiest u voor Zonnehelden

Van haalbaarheidsstudie en subsidiebegeleiding tot ontwerp, inkoop, realisatie, onderhoud en service

Scope 12 keuring inclusief
Persoonlijke benadering
Betrouwbaar en meedenkend
Oplossingsgericht
Totaalaanbieder
Ervaren partner

Sluit ook aan bij Zonnehelden

Ontdek hoe u kunt bijdragen en besparen

Referenties

Bekijk welke organisaties u voorgingen, bekijk de projecten die opgeleverd zijn en maak kennis met de kracht van de zon. De impact van de aantal kWh’s aan opgewekte energie en CO2-besparing zijn enorm. De energietransitie is in volle gang en het enige dat u hoeft te doen is u aansluiten bij deze revolutie. Zonnehelden zorgt voor een geweldig zonnepanelen project, waarbij u geheel ontzorgd wordt. Uw dak is zoveel meer dan alleen een middel om mens en product droog te houden. Het is een potentiële duurzame energiecentrale!

Bekijk alle referenties
Wij worden beoordeeld met een
9.6
 • Danisch Crown Haarlem

  Danisch Crown Haarlem is een voedselverwerkend bedrijf met een hoge stroom consumptie. Met de plannen voor uitbreiding van de productielocatie, kwam ook de aanleg van zonnepanelen in beeld. Via een aanbesteding kreeg Zonnehelden de gunning voor bouw van het zonnestroom systeem van 1.408 zonnepanelen, samen goed voor 500 KWp aan zonnestroom. Na een nauwkeuring schaduw analyse rondom de grote technische installaties op het dak, is een stringplan uitgewerkt, waarmee schaduw verliezen tot een minimum werden beperkt, met een hoge stroomopbrengst als resultaat.

 • Kindcentrum De Vindplaats

  Bij Kindcentrum De Vindplaats, werd Zonnehelden in een vroeg stadium gevraagd om mee te denken. De school zou volledig worden herbouwd in fasen om tot een veel grotere en moderner cetrnum te komen, met een gymzaal, creche en daktuin. Op de oude school lagen al panelen, welke in verband met het lopende zon-lease contract, in bedrijf moesten blijven.  Zonnehelden heeft een concept aangeboden, waarbij de panelen dusdanig werden vernieuwd  en aangepast, dat op een kleinere oppervlakte meer panelen pasten. Zodoende konden later, na voltooiing van de bouwkundige werkzaamheden, nog 242 zonnepanelen worden bijgeplaatst, samen 95.000 Wattpiek, waarmee ook de milieudoelstellingen werden behaald.

 • Washers ECO wasstraat Rijswijk

  Washers ECO wasstraat is een nieuwe autowasstraat in Rijswijk. Kenmerkend aan de wasstraat is het oog voor duurzaamheid. Waswater wordt uit het grondwater getrokken en na diverse malen herbruik, volledig schoon gemaakt en terug de grond in gepompt. Duurzame energieopwek voor de wasinstallaties paste hier ook perfect bij. In de aanloop en afronding vergde dit veel afstemming tussen netbeheerder en het RVO voor aanvraag van de SDE++ subsidie. Het resultaat met 700 zonnepanelen, samen 301.000 Wattpiek is een lust voor het oog.

 • Business Center Apeldoorn

  Business Center Apeldoorn biedt hoogwaardige kantoorruimte aan. Het BusinessCenter is gelegen op één van de mooiste locaties in Apeldoorn. Uiteraard past een duurzame energieopwek hier ook bij. Zo hebben we 384 zonnepanelen aangelegd, samen goed voor 153.600 Wattpiek en 50% van het energiegebruik.

 • Bouwbedrijf Roosdom Tijhuis