Zonnehelden gevestigd in Haarlem en Utrecht, is gespecialiseerd in systemen voor de opwekking van duurzame energie, zoals zonnepanelen, warmtepompboilers en warmtepompen. Wij adviseren, ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden deze systemen voor particulieren, bedrijven, overheidsinstellingen en agrariërs, en hebben sinds onze oprichting in 2012 al ruim 125 projecten door heel Nederland gerealiseerd.

Dankzij onze uitgebreide kennis en ervaring behoren veel particulieren, bedrijven, overheidsinstellingen en agrarisch ondernemers, van Noord-Holland tot Noord-Groningen, van Zuid-limburg tot Zeeland, tot onze klantenkring. Daarnaast maken diverse partners gebruik van de expertise van Zonnehelden.

Samen met ProfiNRG zijn wij een samenwerking aangegaan voor grootschalige zonnestroom projecten,, waarbij wij zelf het hele project begeleiden. Zodoende kunnen we u ook voor grotere projecten voorzien van de financiële slagkracht en zekerheden, die dit soort projecten vergen.

Wij werken volgens de richtlijnen van Zonnekeur, VCA, Uneto-VNI en SEI. Al onze installateurs zijn VCA gecertificeerd. Hierdoor kunnen wij op een veilige en professionele wijze uw installatie opleveren. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Onze partners en klanten