Semi-overheid

Maatschappelijk verantwoord ondernemen én kosten besparen

Voordelen zonnepanelen

Draag bij aan de energietransitie

In eigen beheer elektriciteit opwekken met zonnepanelen heeft vele voordelen voor de semi-overheid en non-profit sector. Allereerst een belangrijke bijdrage aan de energietransitie, met duurzame energie, welke geen uitstoot van CO2 oplevert.

Daarnaast hoeft de zonne-energie die zelf wordt opwekt met de zonnepanelen niet ingekocht te worden. Hoe meer de stroomprijs gaat stijgen in de toekomst, hoe groter het voordeel voor uw organisatie is.

Waarom zonnepanelen?

Lease of dakhuur

  • Bijdrage aan een duurzaam milieu door minder uitstoot vervuilende CO2
  • Stroom opwekken uit een oneindige bron, ook in Noord-Europa
  • In eigenbeheer zonnestroom opwekken in plaats van duur inkopen
  • Minder afhankelijk van stroomprijsstijgingen
  • De levensduur van zonnepanelen is ruim 25 jaar
  • Zonnepanelen zijn onderhoudsvrij

Zonnepanelen en uw semi-overheid organisatie

Focus op maximaal rendement

Gedurende de dag is er veel stroom nodig bij menig organisatie, deze stroombehoefte kan duurzaam opgevuld worden door het opwekken van zonne-energie door middel van zonnepanelen op de daken. Bij Zonnehelden zijn we ons ervan bewust dat het uiterlijk van een zonnepanelen-installatie erg belangrijk is. Wij zullen er altijd naar streven om een esthetisch verantwoorde oplossing voor zonnepanelen te leveren. Door onze ervaring met semi-overheid organisaties hebben we een goede kijk op wat praktisch mogelijk is op het gebied van zonne-energie.

Ervaren partner zonnepanelen

Ruime ervaring met vele installaties bij semi-overheden

Wij adviseren, leveren, installeren aan bedrijvende semi-overheid, agrarische sector, het MKB en non-profit organisaties. Wij zijn voor vele opdrachtgevers een betrouwbare partner in zonne-energie gebleken door een gedegen advies, een goede installatie én een scherpe prijs voor zonnepanelen. Naast Noord- en Zuid-Holland en Utrecht bouwen wij zonnestroom installaties in meer provincies.

Overweegt u ook zonnepanelen voor uw gebouw? Neem vrijblijvend contact met ons op voor oriëntatie en een gedegen advies.

Neem contact met ons op

Sluit ook aan bij Zonnehelden

Ontdek hoe u kunt bijdragen en besparen

Projecten

Bekijk welke organisaties u voorgingen, bekijk de projecten die opgeleverd zijn en maak kennis met de kracht van de zon. De impact van de aantal kWh’s aan opgewekte energie en CO2-besparing zijn enorm. De energietransitie is in volle gang en het enige dat u hoeft te doen is u aansluiten bij deze revolutie. Zonnehelden zorgt voor een geweldig zonnepanelen project, waarbij u geheel ontzorgd wordt. Uw dak is zoveel meer dan alleen een middel om mens en product droog te houden. Het is een potentiële duurzame energiecentrale!