Semi-overheid

Maatschappelijk verantwoord ondernemen én kosten besparen

Voordelen zonnepanelen

Draag bij aan de energietransitie

In eigen beheer elektriciteit opwekken met zonnepanelen heeft vele voordelen voor de semi-overheid en non-profit sector. Allereerst een belangrijke bijdrage aan de energietransitie, met duurzame energie, welke geen uitstoot van CO2 oplevert.

Daarnaast hoeft de zonne-energie die zelf wordt opwekt met de zonnepanelen niet ingekocht te worden. Hoe meer de stroomprijs gaat stijgen in de toekomst, hoe groter het voordeel voor uw organisatie is.

Waarom zonnepanelen?

Lease of dakhuur

 • Bijdrage aan een duurzaam milieu door minder uitstoot vervuilende CO2
 • Stroom opwekken uit een oneindige bron, ook in Noord-Europa
 • In eigenbeheer zonnestroom opwekken in plaats van duur inkopen
 • Minder afhankelijk van stroomprijsstijgingen
 • De levensduur van zonnepanelen is ruim 25 jaar
 • Zonnepanelen zijn onderhoudsvrij

Zonnepanelen en uw semi-overheid organisatie

Focus op maximaal rendement

Gedurende de dag is er veel stroom nodig bij menig organisatie, deze stroombehoefte kan duurzaam opgevuld worden door het opwekken van zonne-energie door middel van zonnepanelen op de daken. Bij Zonnehelden zijn we ons ervan bewust dat het uiterlijk van een zonnepanelen-installatie erg belangrijk is. Wij zullen er altijd naar streven om een esthetisch verantwoorde oplossing voor zonnepanelen te leveren. Door onze ervaring met semi-overheid organisaties hebben we een goede kijk op wat praktisch mogelijk is op het gebied van zonne-energie.

Ervaren partner zonnepanelen

Ruime ervaring met vele installaties bij semi-overheden

Wij adviseren, leveren, installeren aan bedrijvende semi-overheid, agrarische sector, het MKB en non-profit organisaties. Wij zijn voor vele opdrachtgevers een betrouwbare partner in zonne-energie gebleken door een gedegen advies, een goede installatie én een scherpe prijs voor zonnepanelen. Naast Noord- en Zuid-Holland en Utrecht bouwen wij zonnestroom installaties in meer provincies.

Overweegt u ook zonnepanelen voor uw gebouw? Neem vrijblijvend contact met ons op voor oriëntatie en een gedegen advies.

Neem contact met ons op

Daarom kiest u voor Zonnehelden

Van haalbaarheidsstudie en subsidiebegeleiding tot ontwerp, inkoop, realisatie, onderhoud en service

Scope 12 keuring inclusief
Persoonlijke benadering
Betrouwbaar en meedenkend
Oplossingsgericht
Totaalaanbieder
Ervaren partner

Sluit ook aan bij Zonnehelden

Ontdek hoe u kunt bijdragen en besparen

Referenties

Bekijk welke organisaties u voorgingen, bekijk de projecten die opgeleverd zijn en maak kennis met de kracht van de zon. De impact van de aantal kWh’s aan opgewekte energie en CO2-besparing zijn enorm. De energietransitie is in volle gang en het enige dat u hoeft te doen is u aansluiten bij deze revolutie. Zonnehelden zorgt voor een geweldig zonnepanelen project, waarbij u geheel ontzorgd wordt. Uw dak is zoveel meer dan alleen een middel om mens en product droog te houden. Het is een potentiële duurzame energiecentrale!

Bekijk alle referenties
Wij worden beoordeeld met een
9.6
 • Danisch Crown Haarlem

  Danisch Crown Haarlem is een voedselverwerkend bedrijf met een hoge stroom consumptie. Met de plannen voor uitbreiding van de productielocatie, kwam ook de aanleg van zonnepanelen in beeld. Via een aanbesteding kreeg Zonnehelden de gunning voor bouw van het zonnestroom systeem van 1.408 zonnepanelen, samen goed voor 500 KWp aan zonnestroom. Na een nauwkeuring schaduw analyse rondom de grote technische installaties op het dak, is een stringplan uitgewerkt, waarmee schaduw verliezen tot een minimum werden beperkt, met een hoge stroomopbrengst als resultaat.

 • Trias VMBO Assendelft

  Trias VMBO Assendelft is onderdeel van een grote scholen groep, waar Zonnehelden de realisatie heeft begeleid, na winnen van een aanbesteding. Het mooie gebouw kenmerkt zich door de vele obstakels op de hoge daken en sedum beplanting op de lage daken. Desalniettemin is het gelukt om een fors zonnestroom systeem te realiseren, van 764 zonnepanelen a 270 wattpiek, samen 210.000 Wattpiek waarbij een aanzienlijk deel van de eigen stroomconsumptie duurzaam wordt opgewekt.

 • Kindcentrum De Vindplaats

  Bij Kindcentrum De Vindplaats, werd Zonnehelden in een vroeg stadium gevraagd om mee te denken. De school zou volledig worden herbouwd in fasen om tot een veel grotere en moderner cetrnum te komen, met een gymzaal, creche en daktuin. Op de oude school lagen al panelen, welke in verband met het lopende zon-lease contract, in bedrijf moesten blijven.  Zonnehelden heeft een concept aangeboden, waarbij de panelen dusdanig werden vernieuwd  en aangepast, dat op een kleinere oppervlakte meer panelen pasten. Zodoende konden later, na voltooiing van de bouwkundige werkzaamheden, nog 242 zonnepanelen worden bijgeplaatst, samen 95.000 Wattpiek, waarmee ook de milieudoelstellingen werden behaald.

 • Washers ECO wasstraat Rijswijk

  Washers ECO wasstraat is een nieuwe autowasstraat in Rijswijk. Kenmerkend aan de wasstraat is het oog voor duurzaamheid. Waswater wordt uit het grondwater getrokken en na diverse malen herbruik, volledig schoon gemaakt en terug de grond in gepompt. Duurzame energieopwek voor de wasinstallaties paste hier ook perfect bij. In de aanloop en afronding vergde dit veel afstemming tussen netbeheerder en het RVO voor aanvraag van de SDE++ subsidie. Het resultaat met 700 zonnepanelen, samen 301.000 Wattpiek is een lust voor het oog.

 • Business Center Apeldoorn

  Business Center Apeldoorn biedt hoogwaardige kantoorruimte aan. Het BusinessCenter is gelegen op één van de mooiste locaties in Apeldoorn. Uiteraard past een duurzame energieopwek hier ook bij. Zo hebben we 384 zonnepanelen aangelegd, samen goed voor 153.600 Wattpiek en 50% van het energiegebruik.