Onderhoud en beheer

Maximaal rendement is ons uitgangspunt

Offerte aanvragenBel mij terug

Sinds 2012

Zonnesystemen die blijven werken

U bent op zoek naar een partner die uw zonnestroomsysteem in optima forma houdt? Zonnehelden heeft meer dan 9 jaar ervaring in monitoring, service en onderhoud van zonnestroomsystemen.

De afgelopen jaren heeft Zonnehelden vol ingezet op de doorontwikkeling van zonnepanelen onderhoud, service en monitoring om maximale productie en opbrengst van de door ons gebouwde zonnestroomprojecten te realiseren. De afdeling Operations & Maintenance van Zonnehelden is 24/7 in bedrijf en neemt ook de exploitatie van uw zonnestroomsysteem graag uit handen.

Vrijblijvend advies

Ontdek hoe wij ook uw dak kunnen transformeren

Waarom onderhoud door Zonnehelden

Operations & Maintenance geeft rust en zekerheid

  • Geoptimaliseerd systeem voor maximaal rendement
  • 7 dagen per week monitoring en proactieve bijsturing
  • 99% uptime van al onze installaties (2019)

Onderhoud altijd geregeld

Preventief en proactief

Optimaal rendement, dat is waar de gespecialiseerde servicemonteurs en -engineers zich dagelijks voor inzetten. Geavanceerde software monitort 24/7 alle relevante parameters. Daarnaast analyseert de data-analist van Zonnehelden 5 dagen per week de werking van de zonnestroomsystemen. Deze werkwijze maakt het mogelijk om preventief en proactief eventuele verstoringen voor te zijn. Zo wordt de zonnepanelen opbrengst gemaximaliseerd.

Uptime van uw systeem als KPI

99% uptime alle energiecentrales (2019)

De uptime van uw systeem staat bij ons hoog op het dashboard en is daarmee eerste prioriteit. Uptime ligt aan de basis van maximaal rendement. Het geeft de dekking van stroomproductie aan ten tijde van zoninstraling. Zonnestroomsystemen worden bij Zonnehelden met de hoogst mogelijke kwaliteit opgeleverd. Systemen die we in beheer nemen maar die niet door Zonnehelden zijn opgeleverd, passen we desgewenst aan deze normen voor preventief zonnepanelen onderhoud en monitoring aan. Daarna is het aan de afdeling O&M binnen Zonnehelden om zoveel mogelijk zonnestralen te oogsten en om te zetten in kilowatturen. Met onze nauwlettende monitoring en adequaat handelen behaalden we in 2019 een uptime van 99,95%.

Explotatie van zonnestroomsysteem

Wij onderhouden ook bestaande zonnestroomsystemen

Heeft u een zonnestroomsysteem dat momenteel niet in beheer is bij een professionele en gespecialiseerde zonnestroompartij? Met een O&M overeenkomst van Zonnehelden bent u verzekerd van optimale service. Een dergelijke overeenkomst kan afgesloten worden op mate van ontzorging en servicelevel. Voor elk zonnestroomproject bieden we de beste oplossing passend bij de systeemvereisten en uw wensen. Uw zonnepanelen onderhoud, service en monitoring is bij ons in goede handen.

Neem contact met ons op

Veiligheid en kwaliteit

Veiligheid staat voorop

Zonnehelden heeft het VCA certificaat. Alle medewerkers zijn VCA gecertificeerd en bij het werken op daken wordt voldaan aan de voorwaarden uit ARBO AI-15 veilig werken op daken. De service engineers van Zonnehelden werken volgens NEN1010 en NEN 3140. Ook wordt Zonnehelden op het gebied van veiligheid extra bijgestaan door een onafhankelijke partij: Certificering Advies Nederland.

Neem contact met ons op

Daarom kiest u voor Zonnehelden

Van haalbaarheidsstudie en subsidiebegeleiding tot ontwerp, inkoop, realisatie, onderhoud en service

Scope 12 keuring inclusief
Persoonlijke benadering
Betrouwbaar en meedenkend
Oplossingsgericht
Totaalaanbieder
Ervaren partner

Sluit ook aan bij Zonnehelden

Ontdek hoe u kunt bijdragen en besparen

Projecten

Bekijk welke organisaties u voorgingen, bekijk de projecten die opgeleverd zijn en maak kennis met de kracht van de zon. De impact van de aantal kWh’s aan opgewekte energie en CO2-besparing zijn enorm. De energietransitie is in volle gang en het enige dat u hoeft te doen is u aansluiten bij deze revolutie. Zonnehelden zorgt voor een geweldig zonnepanelen project, waarbij u geheel ontzorgd wordt. Uw dak is zoveel meer dan alleen een middel om mens en product droog te houden. Het is een potentiële duurzame energiecentrale!