Welkom bij Zonnehelden

Zonnepanelen installateur voor de zakelijke markt en semi-publieke sector

Sinds 2012

Meer dan leverancier van zonnepanelen

Zonnehelden levert een totaal concept voor bedrijven en semi overheden.

Zonnehelden is meer dan een leverancier van uw zonnepanelen. U kunt bij ons terecht vanaf het moment dat u zonnepanelen overweegt tot en met het onderhoud en beheer van de geplaatste zonnepanelen.

 • Advies

 • Analyse & Ontwerp

 • Realisatie

 • Onderhoud & Beheer

 • 175

  duurzame energiecentrales

 • 51

  duizend geplaatste zonnepanelen

 • 15

  miljoen kWh groene stroom per jaar

 • 11

  miljoen kg co2 besparing per jaar

Daarom kiest u voor Zonnehelden

Van haalbaarheidsstudie en subsidiebegeleiding tot ontwerp, inkoop, realisatie, onderhoud en service

Scope 12 keuring inclusief
Persoonlijke benadering
Betrouwbaar en meedenkend
Oplossingsgericht
Totaalaanbieder
Ervaren partner

Zonnepanelen zakelijk

Expert in grote daken

Voor elke organisatie is kostenbesparing van belang. Maatschappelijk verantwoord ondernemen en milieuvriendelijkheid zijn belangrijke thema’s. Het plaatsen van zonnepanelen op (bedrijfs)panden sluit hier naadloos bij aan.

Meer informatie

Zonnepanelen semi-overheid

Lease of dakhuur

Zonnehelden heeft ruime ervaring in het installeren van zonnepanelen voor de semi-overheid en non-profit sector. Vele zonnepanelen projecten voor de semi-overheid hebben we inmiddels met succes afgerond.

Meer informatie

Degelijk onderhoud

Focus op maximaal rendement

Wij hebben onze servicemonteurs binnen 48 uur op locatie. Wij bieden opbrengstgaranties en geven complete transparantie voor maximaal vertrouwen. Rendement vormt onze norm.

Meer informatie

Innoverend

Geen uitdaging is ons te groot

Geen project is ons te uitdagend. Buiten het gebaande pad vinden wij vaak mogelijkheden voor projecten die leken te stranden. Zo weten we succes te creëren. Een uitdagend dak of netaansluiting? Kom maar op!

Neem contact met ons op

Projecten

Bekijk welke organisaties u voorgingen, bekijk de projecten die opgeleverd zijn en maak kennis met de kracht van de zon. De impact van de aantal kWh’s aan opgewekte energie en CO2-besparing zijn enorm. De energietransitie is in volle gang en het enige dat u hoeft te doen is u aansluiten bij deze revolutie. Zonnehelden zorgt voor een geweldig zonnepanelen project, waarbij u geheel ontzorgd wordt. Uw dak is zoveel meer dan alleen een middel om mens en product droog te houden. Het is een potentiële duurzame energiecentrale!