Subsidies op zonnepanelen en warmtepompboiler

Zonnepanelen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken in het Nederlandse straatbeeld, maar ook niet meer bij bedrijven, op bedrijventerreinen en bij (sport)verenigingen. Steeds meer ondernemers en verenigingen zien het belang van duurzame energie, maar ook de aantrekkelijke financiële voordelen die dergelijke investeringen met zich meebrengen.

Om het gebruik van duurzame energie bij bedrijven en organisaties te stimuleren en tegemoet te komen in de investeringskosten van de aanschaf van bijvoorbeeld zonnepanelen, warmtepompboilers en warmtepompen, zijn er diverse subsidies beschikbaar.

De diverse opties voor financiering en subsidies:

  • Stimulering Duurzame Energie (SDE+)
  • Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE)

  • Subsidieregeling stimulering bouw en onderhoud sportaccommodaties

Bent u van plan om subsidie aan te vragen of wilt u meer informatie over deze subsidieregelingen voor bedrijven, (non-profit)instellingen en sportclubs? Onze adviseurs kunnen u precies vertellen welke subsidies interessant zijn voor uw organisatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

U wilt toch ook besparen?

Door zonnepanelen te installeren kunt ook u besparen en een bijdrage leveren aan een verbeterde leefomgeving. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ik wil ook besparen