Corona update Zonnehelden – onze maatregelen

Ook medewerkers van Zonnehelden komen dagelijks veel in contact met klanten en leveranciers. Wij hebben daarom maatregelen genomen binnen ons bedrijf en onze bedrijfsvoering. Collega’s die van thuis uit kunnen werken, zullen dit vanaf aankomende maandag doen. Wij raden u dus aan niet zonder afspraak naar ons kantooradres te komen, om mogelijk teleurstelling te voorkomen. We zijn wel regulier telefonisch bereikbaar via 023 – 743 0930 of per e-mail: info@zonnehelden.nl

Gevolgen Corona

De uitbraak van Corona, ook wel COVID-19, heeft voor iedereen gevolgen, ook voor Zonnehelden en onze leveranciers en opdrachtgevers. We proberen zo goed als mogelijk onze werkzaamheden te blijven uitvoeren. Wij hebben voor u vast een antwoord op veel voorkomende vragen.

Ik heb een offerte aangevraagd of wil deze aanvragen:

Dat is geen probleem, dit kunnen we – ondanks dat dit niet onze gewenste en gebruikelijke werkwijze is – van afstand doen. Het adviesgesprek wordt eerst telefonisch op afspraak met u gevoerd en de schouw wordt naderhand ingepland, indien nodig. U kunt ons gewoon bellen op 023 – 743 0930 (houd er rekening mee dat er mogelijk niet meteen een adviseur beschikbaar is).

Ik heb een offerte gekregen of opdracht verstrekt, maar ik heb hier nog vragen over:

Met ingang van maandag 16 maart 2020 worden alle gesprekken telefonisch gevoerd. Heeft u reeds contact gehad met een van onze adviseurs, dan kunt u hen bereiken op de contactgegevens die op hun visitekaartjes staan vermeld. Mocht u deze niet hebben, dan kunt u ons vaste telefoonnummer bellen.

Ik heb een montage gepland in de komende periode:

Staat in de komende tijd een montage van zonnepanelen, een warmtepomp en/of een warmtepompboiler gepland? Vooralsnog gaan alle montages door. Mochten wij door toedoen van het Corona virus geen montages kunnen uitvoeren, laten wij u dit tijdig weten.

Ik heb een storing:

Onze afdeling services verhelpt voorlopig alleen kritische storingen, zoals storingen aan een warmtepomp waarbij reparatie essentieel is. Reparaties aan bijvoorbeeld een defecte power optimizer stellen we voorlopig uit. Onze service engineers bepalen of een storing kritisch is of dat deze kan wachten totdat de maatregelen niet meer gelden.

Ik ben leverancier:

Bij de leveringen van goederen geldt dat wij de leveranciers verzoeken om de producten buiten te lossen/neer te zetten. Vervolgens kan de chauffeur in zijn voertuig wachten totdat de magazijnmedewerker de levering heeft gecontroleerd. Daarna wordt de pakbon getekend en kan deze door de chauffeur weer worden opgehaald. We blijven dus op afstand van elkaar en houden hierbij de algemene hygiënemaatregelen in de gaten.

Richtlijnen RIVM inzake Corona

We volgen de adviezen van het RIVM en de Rijksoverheid, en bekijken van dag tot dag of er aanpassingen nodig zijn in de door ons genomen maatregelen. Mochten er wijzigingen in bovengenoemde maatregelen komen, dan informeren wij u via onze website. Kijk voor actuele informatie over Corona op de website van het RIVM.

Mocht u vragen hebben die hier niet beantwoord zijn, dan kunt u ons tijdens kantooruren bereiken op 023 – 743 0930 of info@zonnehelden.nl

U wilt toch ook besparen?

Door zonnepanelen te installeren kunt ook u besparen en een bijdrage leveren aan een verbeterde leefomgeving. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ik wil ook besparen