Zonnepanelen van Zonnehelden Company : kwaliteit en lange levensduur

We hebben in deze pagina‘s alle informatie rond het kopen van zonnepanelen voor u op een rijtje gezet. U kunt hier alles lezen over de opbrengst in Kwh’s en de financiele opbrengst van zonnepanelen, over de montage van de zonnepanelen, over hoe de omvormer en de zonnepanelen werken en hoe stroom terugleveren werkt. Verder kunt u lezen over hoe het zit met zonnepanelen en verhuizen en over subsidie op zonnepanelen.

De zonnepanelen die Zonnehelden Company gebruikt zijn van het merk Jinko. Het Duitse testinstituut PHOTON test jaarlijks in grote testopstellingen ruim 200 beschikbare merken panelen. Jinko scoort hier in de top-5 v.w.b. rendement en levensduur. Daarnaast zijn de panelen getest volgens de Europese normering IEC 61701 op bestandheid tegen zout. Deze panelen kunnen dus ook toegepast worden in de kustregio‘s.We leveren twee soorten panelen: de reguliere polykristallijne zonnepanelen (blauw) of de monokristallijne, zwarte designpanelen. Beide soorten panelen hebben speciaal high-transmission glas, waardoor het zonlicht optimaal door het paneel wordt opgenomen en het rendement wordt verbeterd.

Een compleet systeem, all-inclusive

Zonnehelden Company levert complete zonnepaneel systemen. Wat houdt compleet precies in?

* Wij plaatsen zonnepanelen op uw dak, inclusief montage. Op platte daken maken we gebruik van balast, zodat we geen gaten hoeven te boren in uw dak. Bij schuine daken monteren we het montage systeem op de dakpannen of dakbedekking.
* Een omvormer. Deze omvormer maakt van de zonnestroom, bruikbare wisselstroom. Deze wordt ergens binnen of buiten aan de muur bevestigd en heeft de omvang van ongeveer twee schoenendozen.
* Bekabeling van de zonnepanelen via de omvormer naar de meterkast.
* Afhankelijk van uw situatie wordt er een extra groep bijgeplaatst in de meterkast.
* Een draadloze monitoring module. Hiermee kan u live zien, wat uw systeem produceert online op uw pc, Ipad of smartphone.
* We zijn niet klaar voordat we het systeem werkend aan u hebben opgeleverd en u de eerste kWh’s heeft zien verschijnen.
Op basis van het maatwerk advies gesprek, kan de persoonlijke aanbieding inhoudelijk kan afwijken van bovenstaande.

 frontpagea apple logo3 png

Online monitoring: elk moment zien hoe uw panelen presteren, op Ipad, smartphone en pc

Rendement in energie

Het werkelijke rendement is afhankelijk van het seizoen, of de panelen goed zijn gepositioneerd t.o.v. de zon en er bijvoorbeeld schaduw optreedt. Het rendement van zonnepanelen in Nederland is gemiddeld 85%. Echter, in de kustregio met meer zon, ligt dit wel op 95%. Dit komt omdat we geografisch behoorlijk noordelijk op de aardbol liggen t.o.v. de evenaar.

Voor het uitrekenen van de verwachte opbrengst kan u daarom het vermogen van het paneel in Wattpiek (wP), vermenigvuldigen met 85% tot 95%. Dan komt u op het te verwachten rendement in kWh’s.Dus 1 zonnepaneel van 255 Wp levert u gemiddeld  217 kWh per jaar.Een systeem van 10 panelen van 255 Wp, met een totaal vermogen van 2.550 Wp levert dus een jaarvermogen van 2.170 kWh. Ongeveer het hele verbruik van een klein huishouden.

Onze panelen

Zonnehelden Company heeft ervaring met vele merken zonnepanelen, omvormers en montagesystemen. Op basis van de halfjaarlijkse testuitslagen van testinstituut Photon selecteren wij onze producten. biedt Jinko Solar de beste prijs-kwaliteit verhouding zonnepanelen.

jinko

 

Jinko  JKM260P-60 260WP Photon testveslag, klik hier: test verslag

 

Jinko produceert een zeer breed gamma aan zonnepanelen. De panelen scoren goed in de Photontest. In de vergelijking van 2012 haalt de JKM190M72 met 190 watt uit 72 cellen de negende plaats. De JKM235P EU met 60 grote polykristallijne cellen haalt een elfde plaats op de ranglijst.

Jinko is aangesloten bij PV-CYCLE, wereldwijd het grootste recyclingprogramma voor zonnepanelen.

Garantie

Zonnhelden Company geeft u een uitgebreide, langdurige garantie op uw zonne-energiesysteem. U krijgt een volledige garantie van 5 jaar op alle onderdelen van het systeem, en op de installatie zelf. Dus: geen kosten voor reparatie, vervanging van onderdelen en geen voorrijkosten.De zonnepanelen hebben daarnaast 25 jaar vermogensgarantie: na 25 jaar is de garantie verlopen, in het 25ste jaar is de vermogensgarantie nog 80%.Aan het einde van het eerste jaar is het gegarandeerde vermogen 96,5%, daarna is er een lineaire afname van ongeveer 0,% per jaar. Dit betekent dat aan het einde van jaar 10, 90,3% van het vermogen gegarandeerd is. Tot het einde van jaar 25 is nog 80% van het vermogen gegarandeerd.

Onderhoud aan zonnepanelen

Over het algemeen regent vuil als vogelpoep, bladeren of stof van de panelen af, omdat de panelen altijd schuin geplaatst zijn. Hoe schuin de panelen geplaatst zijn, hangt natuurlijk af van het dak.Het valt aan te bevelen om zonnepanelen één keer per 2 à 3 jaar schoon te maken, met name wanneer u naast een autoweg, spoorweg of in de buurt van een bos of bomen woont. De opbrengst van uw zonnepanelen loopt echter wel terug als u ze niet schoonmaakt. Gebruik hierbij geen agressieve schoonmaakmaterialen.Als u niet zelf het dak op wilt voor onderhoud, dan doen wij dit graag voor u! Belt u ons voor een afspraak.

Vragen?

Hebt u nog vragen over zonnepanelen? Of wilt u graag met één van onze specialisten spreken?
Bel ons via onderstaand telefoonnummer. We staan u graag te woord.

logo ZC 646x220