huis met paneel, zonnig

Naast blauwe zonnepanelen, zijn er nu ook volledig zwarte zonnepanelen.

Aan u wat u het mooiste vindt.

Heeft u een plat dak of een schuin dak, gericht op het zuiden, oosten of westen? Dan is er goede kans dat een zonnepanelen systeem voor u interessant kan zijn.

Het oppervlak van uw dak en eventuele schaduw van schoorsteen of bomen, bepalen waar en hoeveel panelen op uw dak kunnen worden geplaatst. Bij een schuin dak mogen de panelen strak tegen elkaar worden geplaatst. Bij een plat dak moet er een ruimte tussen de rijen panelen blijven, zodat de ene rij panelen geen schaduw maakt op de ander.

 

Persoonlijk adviesgesprek

Met een persoonlijk adviesgesprek, bij u thuis of per telefoon, berekenen we graag welk zonne-energiesysteem voor u het meest gunstig is, wat zo’n systeem kost en hoe snel u uw investering terugverdient.

We rekenen alles voor u uit met behulp van satellietfoto’s en geavanceerde software. Het advies laat zien hoeveel zonnepanelen er op uw dak passen en hoeveel u kunt besparen op uw energierekening.

Zegt u ja tegen de offerte? Dan installeren ervaren monteurs binnen enkele weken het hele systeem op uw huis. U kunt dan direct profiteren van de voordelen van zonne-energie.

In de tabel hieronder vindt u een overzicht van een aantal mogelijke zonne-energiesystemen. Het systeem dat u aanschaft wordt echter altijd volledig aangepast aan uw wensen en mogelijkheden.

Klein Groot
Aantal panelen 8 14
Oppervlakte van de panelen 13,2 m2 23,1 m2
Prijsindicatie, bruto * € 4.325,- € 6.385,-
Prijsindicatie, netto na aftrek subsidie en BTW * € 3697,- € 4597,-
Opwerkvermogen in Wattpiek 2000Wp 3500Wp
Prijs per Wattpiek € 1,85 € 1,30
Verwachte elektriciteitsopwek per jaar in kWh 1.710 kWh 2.990 kWh
Percentage van jaarverbruik gemiddeld huishouden 53% 93%
Totale besparing per jaar € 450,- € 750,-
Rendement op uw investering 12,12% 16,67%
Terugverdientijd 8 jaar 6 jaar