25 september, 2014 | Posted in:Geen categorie

IKEA logo

 

 

 

Begin deze week maakte IKEA bekend het assortiment uit te breiden met zonnepanelen. Zonnehelden Company is zeer verheugd met deze nieuwe speler in de markt. Hierdoor zullen meer Nederlanders zonnepanelen in overweging nemen en de stap maken naar duurzame energie voor de eigen woning.

Zonnehelden ziet kansen in het verzorgen van de installatie van de zonnepanelen van IKEA. Het Zweedse bedrijf heeft hiervoor het Chinese Hanergy in de arm genomen. Onze ervaring leert dat naast kwalitatieve materialen, de persoonlijke benadering en een installatie binnenshuis volgens de wens van de klant, de grote doorslag geeft in de mate van tevredenheid over het eindresultaat. Dit zijn de zaken waarin Zonnehelden Company gewaardeerd wordt door haar klanten.

Het eerste contact tussen Zonnehelden Company, IKEA en Hanergy is gelegd om bij te dragen in het succes. De bijdrage van Zonnehelden Company zal naar verwachting bestaan uit het adviseren over de mogelijkheden bij de klanten thuis; het geheel op maat verzorgen van de installatie van de zonnepanelen op het dak tot en met de aansluiting in de meterkast en het verzorgen van alle administratieve zaken om de installatie heen.

DSC_0265